DYNAMISCHE KERSTDAGEN EN EEN MOOIE JAARWISSELING


Beste klanten en relaties,

Hoewel je het met alle drukte bij ons op kantoor niet meteen zou zeggen, toch zit dit jaar er bijna weer op. Het is een hartstikke mooi jaar geweest voor ons. Samen met mijn team heb ik de mooiste projecten gerealiseerd voor onze klanten. We hebben de piektijden overwonnen, vakanties met de Italiaanse maffia gevierd en een huwelijksaanzoek in Rome meegemaakt. En ik ben begonnen met ons blog, om met jullie te kunnen delen wat ik samen met ons team meemaak. Het is voor mij een manier om jullie allemaal eventjes te “spreken”. Iets te vertellen over wat we aan het doen zijn. Daarop heb ik zoveel mooie reacties ontvangen dat het een bron van inspiratie voor mij is geworden.

Met de kerstdagen voor de deur wil ik iedereen bedanken. Bedankt voor alle reacties en voor alles wat wij voor u hebben mogen doen dit jaar. En voor wat u voor ons betekend heeft. Terwijl we nog volop met de laatste loodjes van dit jaar bezig zijn kijken wij toch ook al uit naar de projecten die eraan gaan komen en mooie dingen die wij het komende jaar weer mogen gaan doen. Ik wens iedereen fijne feestdagen en een fijne week met rust en ruimte voor ontspanning en familie. Even niets moeten en alles kunnen doen wat je wilt…….

Namens mijzelf en hele team van DynamX,

Fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

PS. gesloten tussen kerst en oud en nieuw
Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten. Wel is onze storingsdienst geregeld. Heeft u een probleem of storing dan kunt u ons bereiken via het 24/7 telefoonnummer, vermeld in uw serviceovereenkomst. Vanaf maandag 2 januari zijn we weer tot uw dienst.